Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden internet verkoop webshop Swimtie.nl/ Swimtie.com.

Deze voorwaarden zijn onderhevig aan wijzigingen. Bij elke bestelling zal de klant deze voorwaarden zorgvuldig moeten doornemen vóór het plaatsen van de bestelling.

 

Prijzen op de website

De prijzen op de website zijn inclusief BTW en verzendkosten tenzij anders vermeld op de website.

 

Maat M-L

De Swimtie is te bestellen in 1 maat. Maat M-L. Dit is een gemiddelde van maat M en maat L. Hiermee wil Swimtie een zo groot mogelijk publiek bereiken. Het materiaal van de Swimtie is flexibel en dit zorgt voor een goed pasbereik voor mannen met een gemiddelde ondergoed maat M en L.

 

Hieronder is een maattabel met uitleg te vinden voor het nameten van de maten van het product op het lichaam.

 

Maattabel900px

 

Bestelling en betaling

Swimtie zal alle bestellingen met de grootste zorg behandelen. Het leveren van kwaliteit en goede service zijn belangrijke uitgaanspunten van Swimtie. De producten van Swimtie zijn te bestellen via Swimtie.nl/ Swimtie.com.

 

Na het bestellen van de artikelen in de webshop Swimtie.nl/ Swimtie.com ontvangt de klant een e-mail met de bevestiging van de bestelling. Controleer deze e-mail goed. Als er fouten in de bestelling staan wordt de klant verzocht dit per ommegaande terug te koppelen via info@swimtie.nl. Bij het plaatsten van de bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

De bestellingen worden pas definitief na de ontvangst van de betaling. De ontvangst van de betaling is voor Swimtie de definitieve bevestiging van de opdracht en dit verplicht Swimtie de producten te leveren.

 

De betaling vindt plaats op de website Swimtie.nl via het betalingssysteem van Ideal.

 

Voor speciale bestellingen kan contact worden opgenomen met Swimtie via info@swimtie.nl.

 

Voorraad

Als de producten in de webshop worden aangeboden kan het toch voorkomen dat de producten zijn uitverkocht. Swimtie is hier niet verantwoordelijk voor en zal deze bestelling in deze situatie moeten annuleren. De klant zal hierover bericht ontvangen en eventueel betaalde bedragen zullen worden gerestitueerd.

 

Levering

Zodra de betaling is ontvangen door Swimtie zal de bestelling binnen 1 tot maximaal 5 dagen worden verzonden naar het opgegeven adres. Als de producten op voorraad zijn zal dit vaak binnen 48 uur worden verzonden. Mocht er van bovenstaande levertijd moeten worden afgeweken zal de klant hiervan op de hoogte worden gebracht.

 

Verzending

Verzending gebeurt in bijna alle gevallen via normale post zonder Track & Trace. Tenzij de bestelling te groot is dan zal worden overgegaan op pakketpost. Swimtie is niet aansprakelijk voor de verzendingen. Zodra er verlies of beschadiging optreedt kan dit niet worden verhaald op Swimtie.

 

Als extra optie kan er gekozen worden voor een pakket met Track & Trace verzending. Hierdoor ontvangt de klant de volgende voordelen: complete en betrouwbare service, uw pakket komt altijd de volgende dag aan en het pakket is online te volgen via Track & Trace. Deze optie kan worden aangevinkt bij de bestelling. Hieraan zijn extra kosten verbonden van 4,50 euro per bestelling onder de 2 euro.

 

Bestelling vanuit buitenland

Vanuit het buitenland kunnen bestellingen via het emailadres info@swimtie.nl worden geplaatst. Per bestelling zal een apart verzendtarief gelden. Na het ontvangen van de aangevraagde bestelling zal Swimtie het verzendtarief terugkoppelen aan de klant. Na het ontvangen van de betaling zal de bestelling worden verzonden.

 

Retour

Conform de wettelijke regelgeving heeft de klant bij Swimtie 7 werkdagen bedenktijd na het plaatsen van de bestelling. In deze periode kan de bestelling na ontvangst, mits de verpakking en het product ongeopend en onbeschadigd zijn, worden geretourneerd. De betaling zal zsm worden gerestitueerd. Is de bestelling nog niet ontvangen maar al wel door Swimtie verstuurd zal de klant de bestelling na ontvangst volledig gefrankeerd moeten terugsturen. Na het ontvangen van de ongeopende en onbeschadigde verpakking en product zal Swimtie het geld restitueren.

 

Om hygiëne redenen kunnen gebruikte producten of opengemaakte verpakkingen niet worden geruild.

De klant kan voor het openen van de verpakking de maattabel gebruiken om de maten van het product na te meten op het lichaam.

 

Niet voldoende gefrankeerde pakketjes worden geweigerd. Gedragen, beschadigde of gewassen producten worden niet in ontvangst genomen. Deze zullen ongefrankeerd naar de klant worden geretourneerd. Kosten die verbonden zijn aan deze verzending kunnen niet op Swimtie worden verhaald. Het aankoopbedrag van een door Swimtie geaccepteerd retourartikel zal, exclusief de verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst op het bij Swimtie bekende rekeningadres worden teruggestort.

 

Garantie op materiaal en product

Er geld geen garantie op dit artikel.

 

Aansprakelijkheid tijdens het gebruik

Swimtie is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van de Swimtie door de klant.

Swimtie is niet verantwoordelijk voor schade die de Simtie aanbrengt tijdens gebruik.

Persoonlijk letsel of dood ontstaan door het gebruik van de Swimtie valt niet te verhalen op Swimtie.

 

Klachten of opmerkingen/ideeën

Swimtie staat open voor alle klachten, opmerkingen en ideeën. Dit kan worden gemaild naar info@swimtie.nl