Levering

SwimTie verzendt de bestelling met grote zorg in een luchtkussen enveloppe en binnen 1 tot maximaal 5 dagen naar het opgegeven adres. Als de producten op voorraad zijn, zal de bestelling vaak binnen 48 uur worden verzonden.

 

Verzending

Verzending gebeurt in bijna alle gevallen via normale post zonder Track & Trace.

Als optie kan gekozen worden voor een pakket met Track & Trace verzending. Hierdoor ontvangt de klant de volgende voordelen: complete en betrouwbare service, uw pakket komt altijd de volgende dag aan en het pakket is online te volgen via Track & Trace. Deze optie kan worden aangevinkt bij de bestelling. Hieraan zijn extra kosten verbonden van 4,50 euro per bestelling. Bestelling met minimaal 3 producten komen automatisch in aanmerking voor Track & Trace. De optie hoeft dan niet te worden aangevinkt. Er worden in dat geval geen extra kosten berekend.

Op een verzending zonder Track & Trace kan SwimTie niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van de bestelling.

 

Retour

Conform de wettelijke regelgeving heeft de klant bij Swimtie 7 werkdagen bedenktijd na het plaatsen van de bestelling. In deze periode kan de bestelling na ontvangst, mits de verpakking en het product ongeopend en onbeschadigd zijn, worden geretourneerd. De betaling zal zo spoedig mogelijk worden gerestitueerd.

Om hygiƫne redenen kunnen gebruikte producten of opengemaakte verpakkingen niet worden geruild.

De klant kan voor het openen van de verpakking de maattabel op deze website gebruiken om de maten van het product na te meten op het lichaam.

 

Maattabel900px