Het idee voor deze sportieve en stijlvolle SwimTie komt uit 2012. Het begon met de vraag of het mogelijk was om alleen in een stropdas naar het strand te gaan als de stropdas iets verlengd zou worden. Na grondig onderzoek en ontwikkeling in samenwerking met de bekende modeontwerpster Marjolein van Rooijen bleek dat uitstekend te kunnen! Veel overweldigende reacties moedigden aan de SwimTie op de markt te brengen en 2013 bleek het jaar van de finetuning.

SwimTie-4De oranje leeuw veroverde een prominente plaats op de SwimTie en de striping geeft de SwimTie een teamgevoel. Daarin schittert gepaste passie voor het vaderland en ons oranje land. Achter in de das bleek een koker een handige toevoeging te zijn. De openingen in de stof bieden de mogelijkheid om ongemakkelijke situaties het hoofd te bieden.

Begin 2014 was de SwimTie gereed voor productie, en op 12 april 2014 was de lancering van dit hilarische en spraakmakende kledingstuk. Succes was niet langer te ontlopen. Grappig, uniek en opvallend: de leeuw gaat los. Iedereen wordt er hartstikke blij van. En let op: de pret begint al voordat je hem in huis hebt. Laat de zomer van 2021 jouw zomer worden!